Jo yli 50 – vuoden ajan perheyritys on valmistanut vain parhaita vaatteita laadukkaimmista materiaaleista äärimmäisiin olosuhteisiin. Canada Goose vaatteet ovat erityisiin käyttötarpeisiin suunniteltuja, ja suunnattu ihmisille ketkä haluavat luottaa tuotteen laatuun.
Vuonna 1957 Torontossa, Canada Goose Metro Sportswear nimellä perustettu yritys valmisti alkuun vain muutamia eri malleja takkeja ja villapaitoja pienessä työpajassa. Tänään Canada Goose takki myynti on maailman johtava vaatteiden valmistaja äärimmäisiin olosuhteisiin. Canada Goosen vaatteita käytetään Etelänavalla, Pohjoisnavalla ja joka puolella maailmaa kun halutaan suojautua kylmältä ja viimalta. Takkeja on nähty monissa elokuvissa sekä muotimaailman keskuksissa. Takki on yhtälailla kotonaan arktisessa viimassa kuin talvisessa kaupungissa.
1960 – luvulla yritys kasvoi ja palkkasi lisää työntekijöitä vastaamaan suureen kysyntään. 1970 – luvulla yritys alkoi valmistamaan untuvatäytteisiä vaatteita, ja asiakaskunta muodostui aluksi lähinnä Kanadan ratsupoliisista, Ontarion poliisista, canada goose takki netistä ympäristöministeriöstä sekä kunnallisista työntekijöistä. Vuonna 1985 untuvatäytteiset vaatteet rekisteröitiin Kanadassa nimellä Snow Goose. 1990 – luvun alussa Metro Sportswear alkoi myymään untuvavaatteita Eurooppaan. Koska Snow Goose oli jo rekisteröity Euroopassa, muutti Metro heidän untuvavaatteiden nimeksi Euroopassa Canada Goose. 2000 – luvulla vaatteita alettiin valmistamaan vain yhden nimen alla, Canada Goose. Kansainvälinen laajentuminen alkaa. Vuonna 2009 alkaa 40:s maa myydä Canada Goose -tuotteita.
canada-goose-expedition-down-parka-natural-coyote-spirit
Canada Goose Expedition Down Parka Natural kojootti – Spirit. Canada Goose parka suunniteltu työskentelemään Etelämantereella. 625g alas täyttämään, pitempi, fur-lohkottu huppu, sisäinen lumilukko, ja Hihansuiden kaikki tarjoavat erinomaisen huonon sään suoja. Lukuisia helppokäyttöisillä taskut lisätä mukavuutta joka seikkailuun.

  • Fur: Natural kojootti, Kanadasta.
  • Kangas: Arctic tech kutoa.
  • Shell: 85% polyesteriä / 15% puuvillaa.
  • Vuori: 100% nailonia.
  • Täytä: 100% valkoinen ankka alas.
  • Kuivapesu.
  • Valmistettu Kanadassa.

Canada Goose tuotteet valmistetaan Torontossa, Canada Goose – parhaista kylmiin oloihin soveltuvista materiaaleista, mikä takaa takkien korkean laadun ja äärimmäisen käyttömukavuuden.
Canada Goose on sitoutunut valmistamaan eettisiä, kestävän kehityksen tuotteita ja edellyttää eettisiin arvoihinsa sitoutumista kaikilta alihankkijoiltaan. Kaikki Canada Goosen käyttämä untuva on Kanadalaisen Feather Industries Ltd:n toimittamaa. Feather Industries Ltd hankkii ainoastaan untuvaa, joka on ruokateollisuuden sivutuote ja heillä on jo vuosikymmeniä ollut tiukka eettinen toimintaohjeistus, jonka mukaisesti he eivät koskaan hanki käsin- / eläviltä linnuilta nypittyä untuvaa. Untuva hankitaan ainoastaan farmeilta, joissa lintuja kohdellaan ja kasvatetaan eettisesti ja humaanisti – untuvaa ei myöskään koskaan hankita pakkosyöttöä käyttäviltä kasvattajilta. Hankinnoissa suositaan vanhoista linnuista saatua untuvaa, sillä se on laadullisesti parempaa. Hankinnoissa pyritään myös suosimaan farmeja, jotka kasvattavat lintuja vapaana.
Untuva oikein kerättynä ja prosessoituna on ominaisuuksiltaan ylivoimainen, eettisesti korrekti, allergisoimaton, luontoystävällinen, kierrätyskelpoinen ja elinkaarensa lopussa maatuva lämmöneriste, jolle on lukuisia käyttötapoja vaatetuksessa ja kodin tekstiileissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *